Instagrambild #1

 
Yesterday instagram picture
 
 

Instagram

 
Jag kunde inte undvika att skaffa instagram, nu när jag har en ny mobil. Så om du vill se vad jag gör under
den tiden jag inte bloggar, så kolla in mina bilder.

TRADERA

Välkommen till min tradera!

Nu är det dags för att göra av med olika saker som jag inte använder
eller kommer använda! Vissa saker är helt nya men endast provade!
Är du redo för bra produkter till bra priser?
I så fall så välkommen att fynda oss mig!

Jag har inga pälsdjur, och är inte rökare!
Tanke på att de finns dem i min närhet som har djur. Så kan
det enstaka katthår eller hundhår. Men tanke på att jag
har själv allergier och därför försöker jag vara så noga som
möjligt med att den inte ska skickas med några pälshår!

På min tradera kommer det finnas följande:

Jeans  från 50 kr
Tröjor från 20 kr
En box från Mochino 50 kr
Nagellack + tillbehör från 10 kr
Smycken från 5 kr


Om ni har frågor så kontakta mig gärna. Skulle ni bo i närheten av
mig så går det lika bra med att hämta upp sakerna!Så slipper ni frakten
och överstiger en vara över 200 kr så bjuder jag på frakten.

Hoppas att ni finner något intressant!

Mvh Emma

Hugo Boss Orange Woman

 
(Klicka på bilden för att till Blomify.se)

Det var inte länge sedan jag fick hem ett prov av denna parfym, genom att ha testat den och gått och luktat på den väldigt länge så kan jag inte undvika att jag har gått och blivit kär. Ja, parfymen luktar fantastik gott. Vilket inte är konstigt.
Parfymen, enligt mig, tar mig tillbaka till tiden. Där kvinnor ska lukta mystisk, underbar och sexig. Inte den här söta ungdomliga doften som många parfymer gör idag. Parfymen kan lukta ganska stark först i början men går över till en mildare doft som håller hela dagen. Vilket Hugo Boss alltid gör och lovar.
Om du har svårt och välja vilken parfym du vill ha, så gå till ditt närmsta parfymeri och spruta två sprut av denna parfym. Gå sedan hem och känn efter vad du tyckte om parfymen. Tyckte du om den så rekommenderar jag dig att köpa den, du kommer inte bli besviken.
Klicka på bilden för att komma till hemsidan och just den parfymen. Du kommer inte bli besviken vilket bra pris det är just på den här parfymen.

Vill du ha en parfym som luktar mer kvinnlig och sexig istället för ungdomlig, så tycker jag att du ska i alla fall testa den här parfymen? Varför inte, när priset är väldigt lågt om man jämför med andra butiker.

Mitt betyg på parfymen: §§§§ av §§§§§

 
 

En sån där dag man inte vill göra något!

 
Idag har jag en såndär, jobbig, kvinnodag. En dag som man inte har lust med något. Ja, ni kvinnor. Jag tror ni förstår vad jag menar. Så idag så har jag tagit det lugnt och slappat. Och hållt på med en liten "hemlig" sak.. Som jag ska presentera imorgon.
Hoppas att ni har en bra dag så ska jag återgå att läga mig i soffan och glo på film!
 
Kram♥

Skumbanan, gräddglass, Sia!

 
 
 
 
 
Är ni lika glassgalna som mig?
 
KÖP DEN HÄR!
 
Jag tål egentligen inte mjölkprotiener. Och därför brukar
jag försöka undvika allt som hinner håller mjölk. Men
glass är något som jag inte kan undvika. Tanke på den
glassen som är helt mjölkfri är inte god.
 
Efter att ha ont i magen, prickar på armarna. Så är
det värt att få äta någon glasspaket ibland.
Och den här glassen gör mig galen.
Nej, men nu ska jag inte överdriva, efter att ha
ätit några paket "skumbanan" så känner jag
att den här glassen är fortvarande lika god, men
tanke på att det är svårt att få tag på den
så njuter jag av varje ögonblick.
 
Om ni inte har testat den här glassen så gör det!
 
Det perfekta "fredagsmyset"
 
 

Mitt hår, hur sköter jag det?

 

I många år så har jag varit korthårig, inte direkt brytt mig om mitt hår. Konstigt, va? Idag är mitt hår bland det viktigaste. Inte bara för att det ska se bra ut, det får absolut inte bli skadat!
Här är mina tips:

Jag kammar håret två gånger per dag, morgonen och kvällen.
♥ Jag duschar håret var andra/tredje dag.
♥ Jag använder bara schampo
♥ En gång i veckan så använder jag mig av ett speciellt schampo och behandling som är till
för skadat och torrt hår.
♥ Färgar inte håret ofta, minst en gång i månaden. Ibland så väntar jag två eller tre månader innan jag färgar.
♥ Plattar inte håret eller lockar mer än nödvändigt.
♥ Använder mig inte av hårgelé, hårspray eller andra sådana produkter mer än nödvändigt.
♥ Klipp håret mer än en gång per år.

Ett till tips till er där ute!
Lägg lite extra pengar på ett bra schampo, och köp schampo som är just för ditt hår. Om du har fett hår så köper du ett schampo efter det. För vi alla har olika hårtyper.

Dem här ”reglerna” eller ”tipsen” är något jag följer jämnt. De är enkla och inte så dyra. För mig fungerar det på!
Här är en hemsida som har bra schampo och även andra hårvårdsprodukter: http://www.bellbox.se/

 

Avant Garden Collection 2013


Jag kollade igår på den den här Collectionen, men kunde inte riktigt bestäma mig vilken färg jag ville ha. Alla färgerna se så vackra ut. Men skulle jag köpa någon eller några av dem här nagellackerna så skulle det nog bli:
 
♥ Fade Into Hue
♥ Tart-Y For The Party
♥ Life Is Rosy
♥ Snap My Dragon
♥ Dandy Lyin' Around
Jag har kollat lite på priserna, och jag hittade en sida där de endast kostar 69 kr för 14 ml. Klicka på http://www.onstyle.se/371-avant-garden-collection-2013
 
Om ni har testat China Glaze innan, kan ni inte berätta för mig vad just ni tyckte! För jag har aldrig använt mig innan av China Glaze. Ge mig gärna tips om nagellack :)

So happy!

 

Fick rosor igår av min sambo! Vart väldig överraskad, men jag blev jätte glad :) Efter fyra års förhållande så kan man tydligen bli överraskad :) ♥
 
 
Ps. Inga av mina bilder får kopieras eller användas utan min tillåtelse.

En av mina favorittopar som hänger i min garderob #1

Coure top 
 

Det var inte alls länge sedan som jag fick hem den här snygga toppen. Jag kan inte säga mer än att jag älskar den. Hade jag inte haft en massa andra toppar så hade jag använt den nästan varje dag. Nej, nu överdriver jag. Men jag gillar den väldigt mycket. Och min sambo med. Den är söt och snygg samtidigt. Och den är inte för mycket och inte för lite. Man kan matcha en massa smycken till med det går lika bra utan.  
Jag gillar den för att den är snygg, bekväm och passar till allt. Ett par vanliga jeans till långkjol. Den här också tun så den passar bra till sommaren och våren. Det bästa med allt man kan både ha den till fest som vardag. En sån där topp som passar till allt.

När jag såg den här toppen så tänkte jag, fyfan, det här går aldrig. Ni vet på riktig närkiska, men jag kunde inte låta bli att klicka hem den här. Om ni är som mig, vågar klä sig i vad ni tycker är bekvämt och snyggt. Så skulle jag rekommendera den här toppen.

Här kan ni se bilder på när jag har toppen på --> Den snygga toppen
Här kan ni köpa toppen och en massa andra saker --> Bubbleroom


Självförtroende

Det är många tjejer och killar där ute som lider av dålig självförtroende och självkänsla. Vilket är tråkigt. Men jag förstår er med. Det tog mig, år, att bli den jag är idag. Det tar tid, med det är guldvärt i slutändan. Så här kommer det fyra tips till er:
 
♥ När du ställer dig vid spegeln, så le, ett leende gör så att man blir glad resten av dagen. Le på riktigt. Och säg högt och tydlig. FY FAN VAD JAG ÄR HET! Du kommer säkert skratta åt dig själv. Det gör inget. För skratta gör en människa både glad och lycklig. Sen om du klarar något som du inte trodde, så säger du: FYFAN VAD JAG ÄR BRA!... Fast gillar du inte svära som mig, så går det lika bra och använda andra ord. Det viktigaste är att du peppar dig själv!
 
♥ Klä dig efter vad du känner och tycker är snyggt. Vad andra tycker, det är inte viktigt. Det finns ofta regler hur man ska klä sig på vissa jobb osv. Då måste man använda sig av den "klädkoden"....... Men på din fritid eller om du pluggar. Så får du klä dig exakt som du vill. Gillar du inte modet, nej, då gör du inte det. Jag tror ni fattar vad jag menar.....
 
♥ Acceptera dig själv. Du kommer aldrig kunna vara någon annan i längden, så det är bäst att acceptera sig själv. Det går alltid att förändra sig själv. Men du kommer alltid att vara du. Vem säger att det är fel att vara fet eller smal? Du är inte en bättre person bara för att du väger mer än många andra..
 
♥ Våga säg NEJ, till saker som du inte vill göra. För säger du NEJ, på en gång så slipper du den pinsamma och jobbiga ögonblicken. T.ex. Om din bästis vill att ni ska supa en kväll så vill du inte eller inte får, så säg NEJ på en gång. Du måste inte förklara dig bara för att du säger nej.
 
Jag vet att jag tjatar om, självförtroende, men det är viktigt. Och därför vill jag ge er min erfarenhet och mina tips till er.




Dagens låt 8 maj

 
Har fastnat för Rudimental ett tag nu, men här får ni en bra låt som dem har gjort. Som jag gärna lyssnar på när jag städar, slappar, sminkar mig osv.! ♥

Fiskmåsar överallt

 
När jag bestämde mig ta en pause ifrån bloggen ifrån tisdagen, så var det mest för att jag skulle inte ha tid. Jag ville spendera min lediga dag med min sambo. Som var ledig just igår. Vi kunde inte låta bli att njuta av det fina vädret. Så vi åkte ner till havet på förmiddagen. Så mysigt det var. Vi såg en massa fiskar och måsar över allt. Såklart, så kunde inte jag och min sambo inte låta bli och göra dem galna. Det finns inget som är roligare.
Tanke på att vi är stadsmänniskor så älskar vi den miljön vi har här. Och njuter lika mycket varje vår och sommar.
Idag, så ska jag inte göra så mycket, förutom och tvätta en massa kläder, diska och laga mat till min sambo kommer hem. Jag fick även order av min sambo att han ville att jag skulle beställa hans favoritparfym, tanke på att den var nedsattpris och mycket billigare på nätet än den parfymeriet vi ha i stan. Så nu är det klart.
 
Ha en underbar tisdag! ♥
 

Påskliljor

 
Pust, nu är jag klar med alla helgkurser så nu är de avklarade och jag kan inte direkt klaga på mina betyg. Nu är det en kurs kvar... Så nu tar jag två lediga dagar ifrån bloggen. Det kan behövas. Men på onsdag är jag tillbaka som vanligt! Hoppas att ni njuter av det fina vädret för det ska jag göra ;)
 
Kram, till er alla ♥

Dagens outfit

 
Tröja - Rut m.fl. Klänning - Bubbleroom Leggins - H&M Klocka - Kina Armband - Kina Örhängen - Handgjorda av mig.
 

Det här är dagens outfit, soft men ändå snygg. Jag kan inte sluta att skratta åt den här
dagen. Hänt så mycket roligt. Hoppas att kursdagen imorgon är lika rolig!
Jag vet att volang, gör så att man ser större ut, men jag kan inte låta bli att älska volanger.
Sen så blev det lite "guldtema" idag med, guldtröja, klocka, armband och örhängen.

Kram ♥

Goooodmorgon alla morgonpigga människor...

 
....och till er alla andra med. Nu sitter jag här min guldiga tröja som glänser som bara den, cool är den med. Det kommer nog en bild i kväll på dagens outfit. Har precis gjort mig iordning och ska snart drags dra till skolan. Det är kursdag nummer 3 i denna kurs. Ha en bra dag till er alla!
Kram ♥

Du kommer längst om du är dig själv ♥



Jag har alltid fått hört att jag inte är som alla andra, jag tar det som en komplimang. För vem vill vara som alla
andra? Inte jag iallafall. Efter några års försök, så gav jag upp. Blev mig själv. Orkade inte med människor som inte gillade mig eller min ärlighet. Men tack vore att jag har ändrat på mig och är så ärlig jag är idag. Så har jag fått de bästa vänninorna och sambo jag kan få. Och det var så jag kom på mitt bloggnamn, "intesomdig".

Till alla killar och tjejer där ute, var dig själv. Var ärlig. Genom det kommer du långt och du får ett mycket
roligare liv! Believe me!
 
Kram ♥

Color and colorless



Att våga vara sig själv

Många gånger har man hört, hur andra klagar. Klagar på saker, som egentligen man kan ändra på. Endå gör dem inte det. Inte vet jag. Kanske är det rädslan. Vad andra ska tycka och tänka. Ja, vem vet.
Men är du en av dem, som sitter och tittar i tidningar eller på tv och tänker. Så här vill jag se ut. Eh, glöm det. Du blir inte vackrare bara för att du ser ut som alla andra. Vem vill det? Inte jag.För ingen älskar dig mer bara för att du ser ut som alla andra.

Så här kommmer det fem tips, som gör dig mycket vackrare och roligare som person:
 
♥ Våga stick ut
 
♥Våga skratta åt saker som ingen annan vågar
 
♥Våga gör roliga saker, som du tycker är roliga
 
♥Våga ändra din vardag, tänk positivt och inte negativt

♥Våga tro på dig själv och vad det du gör.
 
Om du vågar dem här sakerna så kommer du förändra din vardag och din synsätt. Du kommer bli roligare, bli snyggare och du kommer få bättre självkänsla och självförtroende.

Dagens outfit

 
Kan inte säga mer än, vilken underbar dag. Tack, N, E och Sambon! Hade även en bra valborg. Det kunde inte ha blivit bättre. Snart ska jag ställa mig i köket och fixa till lite mat. Sen ska jag mysa ner mig i soffan, resten av kvällen.
 
Kram ♥

Vad vill jag bli, när jag bli äldre?

 
Alla vill leva lyx, medans jag vill vara lycklig. Jag är lycklig idag, väldigt, Därför så spelar inte det roll vad jag blir när jag blir äldre. Jag vill fortsätta vara lycklig tills den dagen jag lämnar mitt liv. Men tills dess ska jag göra allt i min makt att fortsätta vara lycklig.

Alla har drömmar, det har jag med. Stora som små. Jag vill hjälpa människor, för jag tror på att man kan förändra sitt liv till bättre. Inte en andra chans, men till ett bättre liv.
 
Drömyrket, många drömmer sig till ett rikt liv. Som jag förstår. Man kan göra så mycket med pengar. Jag vill inte bli rik om inte min lycka finns där. Det jag vill bli är författare och behandlingsterapeft inriktad mot droger och missbruk. Men inte än. Om några år kanske.