Ha En Trevlig Valborg! ♥

 
Hoppas att ni alla får en mysig och härlig valborg! ♥
 
 

Egobilder #2 - Black and white



Fem bekännelser

Mina svagheter:

Min första svaghet är snus, speciellt snus som smakar något. Mums.
Min andra svaghet är fikabröd, speciellt winnerbröd.
Min tredje svaghet, mat. Jag älskar mat och speciellt hemlagad mat. Pappas mat.
Min fjärde svaghet, otrolig morgonpigg. Det spelar ingen roll om jag somnar 3 på natten så vaknar jag alltid
på morgonen....
Min femte svaghet, min skrivarlust. Jag älskar att skriva och läsa, även om jag kanske inte är den bästa. Men
jag kan sitta i evigheter och bara skriva om saker. Speciellt noveller.

Egobilder #1

 
Måndagar är alltid så sega. Då passade jag plocka fram systemkameran och lekte lite med den.Här har ni lite egobilder.

Ps. Ny hår färg, rött!
 
Kram ♥
 

Häromdagens outfit #1


Skjorta - H&M, Jeans - Bubbleroom, Örhängen - Handgjorda av mig.
 
Hm, vad ska jag göra idag? Alltså jag sitter och tänker på vad jag ska göra även om jag har massor att göra. Först ska jag smälla i mig en god frukost, vinka av min sambo, sätta mig med min tenta. Har dock bara några enkla frågor kvar. Vilket är skönt. Sen läsa igenom den. Skicka in den. Den här gången får vi hoppas att den kommer in i tid. Ska testa skicka den ifrån min sambos dator. Efter det ska jag fota lite saker och lägga upp på tradera. Så det kommer ta en stund. Efter det ska jag laga mat innan sambon kommer hem. Vilken dag. Det är bäst att jag börjar med att äta frukost. Eller vad säger ni? Se om jag hinner med allt idag.. Ska även försöka lägga in några mer inlägg på bloggen.
 
Ha en bra fredag! ♥
 

MUSIKTIPS #1

 

Ett måste i spotifyn-listan ♥♥

Kläder #1

 
När jag köper eller kollar efter kläder, så vill jag ha kläder
som passar både till vardags och till lite finare tillfällen.
Att kunna mixa lite, mina toppar skall passa till kjolar,
jeans och leggins. Inget ska sticka ut för mycket eller
synas för lite. Det ska vara mitt emellan. Vilket är
ganska logisk för mig.
Tanke på att jag börjar komma upp i åldern så vill jag
också att mina kläder ska se "normala" eller rätta sagt
vardagliga ut. Kvinligt men ändå ungdomligt!

Jag t.ex. inte ha kläder som är för färglada eller
färglösa. Även om 80 % av mina kläder är svarta.

Tanke på att jag inte är en "skrytmåns" så vill jag inte
heller säga. Titta vilka fina kläder jag och inte du!
Så därför skryter jag aldrig om märken eller priser.

Men här har ni exempel på kläder som jag har i min garderob
och vilka färger jag gillar.

Smaken är som baken!

Fem bekännelser

Jag är usel på svenska, även så är min största dröm att bli författare
Jag skrattar åt skräckfilmer
Det mysigaste jag vet är att hålla i någons hand på bion
Min hobby är att göra armband och örhängen
Games of thrones, är min favorit serie

IsaDora Mascara Primer 30 Mascara Primer

 
 IsaDora Mascara Primer 30 Mascara Primer
(Klicka på bilden för att komma till bubbleroom)

Mascara Primer för tjockare, längre och starkare ögonfransar! Vårdande vit basprimer för extra volym, längd och skydd. Appliceras under den färgade IsaDora mascaran. Perfekt för tunna och känsliga ögonfransar som behöver extra volym och omsorg. Den vita primern förlänger (utan fibrer) och ökar fransens volym direkt vid applicering. Kombinera med valfri IsaDora mascara för maximalt resultat.

Isadoras primer, är en av de produkterna som jag älskar mest i min sminklåda. Och det är nog den ända produkten jag skulle kunna betala mer för, än den kostar idag. Skulle lugnt kunna betala det dubbla priset. Och det beskriver allt. Jag tycker att den är bra och den håller vad den lovar!

Det ända negativa med produkten, som jag måste få skriva, är att den är väldigt vit och det är svårt att täcka all färg. 
 
TIPS; applecera primern längst ner på fransarna och upp till halva fransen. Sen så täcker du med svart eller blå mascara. Det gör så att dina fransar ser tjockare ut. Och mycket snyggare.
 
Pris: cirka 79 kr

Förra veckans ego!

 
Förra veckan hände det en massa positiva saker och våren är verkligen på ingång. Även om jag hade en massa att göra, så känns allt så himla bra. Allt fixar sig, om man bara verkligen vill!
 
Idag så har jag varit jätte trött. Varit helt seg idag, men det beror på att jag har varit borta hela helgen. Men jag tar igen allt imorgon. Jag är ändå ganska nöjd med min dag, tänke på allt jag har hunnit och alla pinsamheter.

Imorgon ska jag plugga en del och skriva så mycket som möjligt på tentan. För det är den sista. Så himla skööönt, det ska bli när man är klar! Jag ska även iväg och posta lite saker som jag har sålt på tradera och lägga upp nya saker där. Om ni inte visste, så har jag en hobby och det är att göra smycken.
Tänkte att jag skulle göra ett inlägg om det imorgon eller på onsdag. Vi får se lite, hur det blir och vad jag har lust med. Haha!
 
Ha en trevlig kväll!
 

Dötrött

Bara för att jag är trött efter helgen så bjuder jag på denna bild och återkommer levande imorgon. Nu är det nog dags för sängen snart. Ha en trevlig fortsatt söndag så hörs vi imorgon med ett spännande inlägg!

Dags för kurshelg!

Bild ifrån igår
 
Idag och imorgon är jag på kurshelg så vi får se om jag orkar skriva något när jag kommer hem. För om jag ska vara ärlig så tror jag att min migrän kommer dyka upp vilken minut som helst.
Igår satt jag med tentan hela dagen och finputsade den. Så nu är den inskickat vilket är jätte skönt.
Jag hoppas att läraren fick den igår. Men jag får fråga henne idag. Jag fick även en hel säck med snygga kläder som jag har hängt upp i min garderob. Älskar att få kläder. Och vilka snygga sommarkläningar det låg i den. Göööörrr snygg!

Hoppas att ni har en toppen helg så kanske vi hörs ikväll eller imorgon!

Mvh Emma
 
 
 

Miniiinthebox.com

Jag älskar hitta billiga saker, speciellt om jag får mycket för pengarna. Det spelar ingen roll om kvalité, tanke på att jag vet vad jag betalar för. Och därför hade jag inte en stor förväntning av denna sida. Efter att ha läst massa olika saker så var jag lite rädd att jag skulle behöva betala en massa onödiga kostnader. Vilket jag inte behövde.

Det här var det jag handlade när jag beställde första gången. Det var lite olika smyckessaker. Allt ifrån örhängen till halsband.

Jag är inte besviken på mitt köp. För man betalar för det man får. Vissa av smyckerna var bättre än andra.
Smycket som jag gillade mest var halsbandet. För den kommer passa alla mina svarta kläningar hur bra som helst.
Leveransen är mellan 10 till 20 dagar. Men det gick ganska fort för att ha skickas ifrån Kina.
Tanke på att priserna var billiga så tyckte jag att det var lite värt att vänta. Fast hade butiken legat i Sverige
så hade jag aldrig stått ut med att vänta i 20 dagar.

Förra veckan så skickade jag iväg ett annat packet för att testa andra smyckessaker. Jag hoppas
att jag inte blir besviken.

Mvh Emma

Nyx - Eyeshadow Base White

 NYX Eyeshadow Base WhiteNyx - Eyeshadow Base White 150 kr
Finns och köpa t.ex. här.
 
"Ögonskuggsprimer som ger en perfekt bas att applicera ögonskugga över. NYX Eyeshadow Base lyfter fram pigmentet i ögonskuggan och gör den mer hållbar."
 
Det var inte länge sedan produkten hamnade i min brevlåda och fastnade på mina ögonlock. Kan inte vara mer nöjdare än jag är nu. Produkten håller vad den lovar och den lyfter verkligen fram mina ögonskuggor, lite mer än dem gjorde innan. Tanke på att jag aldrig har testat en liknande produkt innan så är jag mer än nöjd. Även om jag inte har så mycket att jämnföra. Jag kan rekommendera alla som inte har använt den här produkten innan att använd inte så mycket, det räcker med ett tunt lager. Och jag har en känsla att den här kommer att hålla länge.
För det hoppas jag iaf. Så än så länge så är NYX - Eyeshadow Base White värt pengarna.

§§§§§ av §§§§§


 
 

Dagens outfit 2013-04-18


 
Topp - Bubbleroom 69 kronor
Treggins - Bubbleroom 199 kronor
Örhängen - Hm

Kneipp Duschkräm Mandel



Bild: www.bubbleroom.se

Kneipp Duschkräm Mandelblom med den naturligt vegetabiliska vårdande formeln ger en skyddande effekt redan vid duschningen. Den söta mandelns olja var redan under antiken känd som en speciellt mild skönhets- och vårdande olja. Värdefull mandelolja hjälper hudens naturliga skydd och skapar en smidig och len känsla.
Jag är väldig torr människa och därför har jag svårt att hitta någon skönhetsprodukt som passar. Tanke på att jag torkar ut väldigt lätt så måste jag vara noga med vad produkten innehåller. När jag köpte den här produkten så tänkte jag inte så mycket. Jag ville bara testa den. Även om jag inte hade hört talas om den här produkten tidigare.
 Produkten var väldigt lovande och jag blev len efter första gången. Jag känner mig inte uttorkad som jag nästan gör med alla andra produkter som jag har testat innan. Och den luktar väldigt gott. Kanske lite för gott och kanske lite för mycket. Även om det är ett stort plus att den luktar två timmar senare så kanske jag glömde nämna att jag har problem med starka parfymer och dofter!

Jag kan rekommendera denna produkt till alla som inte har problem eller är känsliga mot starka dofter.
För den luktar gott och den gjorde iaf min kropp len. Jag kommer nog använda den här duschkrämen fler gånger, speciellt till sommaren.
 
 
§§§§ av §§§§§

18 april - Morgon

 
 
 
 



Jaha, då var man här igen. En till blogg och man vet fortvarande inte hur man ska presentera sig. Visst är livet konstigt? Ni kan se en kort presentation under OM MIG. 

Idag är det torsdag, inte så trevlig torsdag. För det regnar ute och jag måste ut idag för att hämta ett kompendium på min skola, tyvärr så har jag tappat bort den eller så glömde jag plocka med den när vi skulle hämta alla kompendier i vintras. För imorgon ska tentan in, det är om ledarskap. Ett av mina favoritämnen om jag ska vara ärlig. Så idag kommer det att pluggas och imorgon med. Tur att man har redan kommit en bit på tentan. 

Annars så tänkte jag att jag skulle fotografera lite idag, utomhus, men tanke på att vädret suger så kan jag lika med vara inne och göra andra saker :) 

Ha en trevlig dag tills vi hörs igen! 

Mvh Emma 
 
 
 
 

 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.